معرفی موتور برق گرین پاور

access سه شنبه 27 آذر 1403 - 09:14
معرفی موتور برق گرین پاور
موتور برق گرین پاور در سه نوع موتور برق گازسوز، موتور برق دیزلی و موتور برق بنزینی طراحی و تولید شده است.

گرین پاور

شرکت گرین پاور ایران یا صنایع نیروگاهی پایا انرژی سبز با 15 سال سابقه در زمینه تولید انواع موتور برق و ژنراتورهای گازسوز فعالیت دارد. بخشی از تولیدات انبوه شرکت گرین پاور ایران به خارج از کشور صادر می شود. شرکت گرین پاور ایران توانسته در بازار پر رقابت خارجی، رتبه خوبی را کسب کند. این شرکت با ارائه گارانتی و خدمات پس از فروش توانسته نیاز مشتریان خود را برطرف نمایند و زمینه فروش بیشتر را فراهم کند. محصولات شرکت گرین پاور شامل موتور برق گازسوز، موتور برق دیزلی، موتور برق بنزینی و ژنراتور گازسوز می شود. مشتریان می توانند به صورت مستقیم از شرکت، محصول مد نظر خود را تهیه کنند. جهت آشنایی بیشتر با انواع موتور برق های گرین پاور، ادامه این مقاله را دنبال کنید.

موتور برق گرین پاور گازسوز

موتور برق گرین پاور گازسوز با سوختن گاز مایع یا گاز شهری انرژی شیمیایی مورد نظر را تامین می کند. وظیفه موتور برق گازسوز گرین پاور تبدیل انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی می باشد. از موتور برق گازسوز گرین پاور در صنایع مختلف استفاده می شود. موتور برق گازسوز گرین پاور بر اساس توان مصرفی، حداکثر جریان، نحوه روشن شدن، تعداد فاز، نوع فاز، کاربرد و ولتاژ به سه مدل مختلف تقسیم شده است. شرکت گرین پاور، موتور برق گازسوز سری CC3000-NG/LPG، موتور برق گازسوز سری CC7000-NG/LPG و موتور برق گازسوز اتومات سری CC7000-ATS-NG/LPG را طراحی و تولید کرده است.

موتور برق گازسوز سری CC3000-NG/LPG که یکی از انواع موتور برق های گازسوز گرین پاور می باشد، با توان نامی 2.2 کیلووات و جریان 2.5 کیلووات تولید شده است. از این مدل موتور برق گازسوز برای روشن کردن لوازم برقی خانگی و اداری اعم از لپ تاپ، اسکنر، پرینتر، لامپ و تلویزیون استفاده می شود. موتور برق گازسوز سری CC7000-NG/LPG، یکی دیگر از تولیدات شرکت گرین پاور می باشد که حداکثر توان آن معادل 5.5 کیلووات است. این مدل موتور برق گازسوز گرین پاور همراه با استارت الکتریکی و باتری به فروش می رسد. از موتور برق گازسوز سری CC7000-NG/LPG برای تامین بار اولیه انواع یخچال، کولر، کمپرسور، دستگاه های جوشکاری و تجهیزات پزشکی استفاده می شود. علاوه بر این ها، این مدل موتور برق گازسوز گرین پاور در صنایع کوچک کاربرد بسیار بالایی دارد.

موتور برق گرین پاور

موتور برق گرین پاور

موتور برق گرین پاور گازسوز اتومات سری CC7000-ATS-NG/LPG با مشخصاتی همانند موتور برق گازسوز سری CC7000-NG/LPG ساخته شده است. تنها تفاوت این دو مدل موتور برق گازسوز گرین پاور، استارت اتوماتیک می باشد. نحوه روشن شدن موتور برق گازسوز اتومات به صورت خودکار (اتوماتیک) است.

موتور برق دیزلی گرین پاور

انرژی شیمیایی موتور برق گرین پاور دیزلی از سوختن گازوئیل تامین می شود. وظیفه موتور برق دیزلی گرین پاور تبدیل انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی می باشد. موتور برق دیزلی گرین پاور بر اساس ولتاژ، نحوه راه اندازی یا نوع استارتر، نوع شاسی و تعداد سیلندرها به انواع مختلفی تقسیم شده است. موتور برق دیزلی گرین پاور بر اساس ولتاژ به دو دسته، تک فاز و سه فاز تقسیم می شود. موتور برق دیزلی تک فاز با توان 5 تا 8.8 کیلووات در سایزهای کوچک با هدف تامین برق منازل مسکونی تولید می گردد. در عوض، موتور برق دیزلی سه فاز با توان بیش از 11 کیلووات با هدف تامین برق صنایع و خطوط تولید کاربرد دارد.

موتور برق گرین پاور دیزلی بر اساس نحوه راه اندازی به دو دسته تقسیم می شود. برخی از موتور برق های دیزلی را می توان به صورت هندلی یا دستی روشن کرد و برخی را می توان به صورت استارتی راه اندازی نمود. موتور برق دیزلی گرین پاور بر اساس شاسی به دو مدل، کانوپی دار (بی صدا) و بدون کانوپی تقسیم شده است. کانوپی، نوعی کابین محافظ می باشد که از موتور برق در برابر عوامل خارجی حفاظت می کند و مانع نفوذ سر و صدا به بیرون از کابین می شود.

موتور برق گرین پاور دیزلی بر اساس تعداد سیلندر به سه دسته تقسیم می شود. موتور برق دیزلی تک سیلندر با توان 2 تا 10 کیلووات در باغ ها، خانه ها کوچک و مکان هایی که نیاز کمی به برق دارند، استفاده می شود. موتور برق دیزلی با توان متوسط می تواند توانی بین 20 تا 100 کاوا را تامین کند. در عوض، موتور برق دیزلی پرتوان یا صنعتی با توانی بیش از 200 کاوا در صنایع بزرگ کاربرد دارد.

موتور برق های پرقدرت گرین پاور

موتور برق های پرقدرت گرین پاور

موتور برق بنزینی گرین پاور

موتور برق گرین پاور بنزینی با سوزاندن بنزین، انرژی شیمیایی مورد نیاز را تهیه می کند. وظیفه موتور برق بنزینی گرین پاور تبدیل انرژی شیمیایی به انرژی الکتریکی می باشد. تنوع موتور برق های بنزینی نسبت به سایر موتور برق ها بیشتر است. موتور برق بنزینی قادر به تامین انرژی الکتریکی در هر مکان و هر زمانی می باشد. از این رو، موتور برق بنزینی گرین پاور در صنایع مختلف، کاربرد بسیار بالایی دارد. موتور برق های بنزینی از طریق پدیده احتراق داخلی، انرژی برق مورد نیاز را تولید می کنند. سوخت بنزین درون محفظه موتور برق بنزینی با هوا ترکیب می شود و توسط شعله به آتش کشیده می شود و انرژی شیمیایی لازم برای تولید نیرو و حرکت اجزای داخلی تامین می شود. عملکرد و قدرت این نوع موتور برق ها بالا است.

موتور برق گرین پاور بنزینی به سه دسته خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی تقسیم می شود. موتور برق بنزینی خانگی در ابعاد کوچک تر ساخته شده است تا نیاز فضاهای کوچک تر برطرف شود. معمولا قدرت و ظرفیت موتور برق های بنزینی خانگی به مراتب کم تر از موتور برق های بنزینی صنعتی می باشد. از موتور برق بنزینی صنعتی در صنایع بزرگ و کارخانه ها استفاده می شود، چرا که این نوع موتور برق های بنزینی، قدرت و ظرفیت بالایی دارند و برای انجام کارهای سنگین مناسب هستند. موتور برق های بنزینی، کم صدا هستند. البته، می توان از فن ها و سیستم های جلوگیری از خروج سر و صدا برای کاهش نویز استفاده کرد.

می توان از موتور برق گرین پاور بنزینی در فروشگاه ها، واحدهای مسکونی و اداری استفاده نمود. موتور برق بنزینی از کاربراتور، پیستون، شمع، میل بادامک، سیستم خنک کننده و سیلندر ساخته شده است.

موتور برق پرفروش گرین پاور

موتور برق پرفروش گرین پاور

 

بازخوردها
    ارسال نظر
    (بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
    • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
    • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
    • - لطفا فارسی بنویسید.
    • - میخواهید عکس خودتان کنار نظرتان باشد؟ به gravatar.com بروید و عکستان را اضافه کنید.
    • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد