معرفی باتری خودرو تینو
باتری خودرو تینو چیست؟
باتری خودرو تینو، یکی از محبوب ترین محصولات آکو باتری (Acobattery) می باشد. در ساخت این نوع باتری از تکنولوژی سیلد یا باتری خشک استفاده شده است. باتری خشک را می توان شارژ کرد. از این نوع باتری در خودروهای امروزی استفاده می شود. باتری خشک به مراتب بهتر از سایر باتری ها می باشد، چرا که هزینه نگهداری و تعمیرات باتری های خشک خیلی کم تر است. از طرفی، باتری تینو از ترکیب چندین گاز ساخته شده است و نیازی به افزودن آب و اسید ندارد. سوپاپ های باتری تینو نباید باز شوند، چرا که باز و بسته شدن سوپاپ های باتری موجب از بین رفتن گازهای درونی می شود. با از بین رفتن گازهای درونی باتری خشک، طول عمر و دوام آن کاهش می یابد.
دو فلز غیر هم نام که الکترود نام دارند در باتری سیلد اسید قرار می گیرند. به این ترتیب، در مایع اسید یا الکترولیت، جریان الکتریکی برقرار می شود. الکترود مثبت، یون هایی که بار منفی دارند را به خود جذب می کند. یون هایی که بار منفی دارند با الکترود مثبت واکنش می دهند و اکسید سرب ایجاد می کنند. پتانسیل الکتریکی در دو قطب مثبت و منفی باتری خشک تینو ایجاد می شود. طریقه کار کردن باتری خودرو تینو یا باتری خشک خودرویی به همین سادگی می باشد.
بررسی سلامت باتری خشک تینو
جهت بررسی خرابی باتری خودرو تینو بایستی آن را از حالت شارژ خارج نمایند. با دستگاه اندازه گیری، شارژ باتری خشک تینو سنجیده می شود. اگر ولتاژ باتری تینو در مدت زمان کوتاهی کاهش یابد، به احتمال بالا باتری خراب شده است. برای بررسی سلامت باتری خشک تینو می توان خارج شدن باتری از حالت وکیوم، خارج شدن گاز باتری و رسیدن به گرمای بیش از حد را اندازه گیری کرد. اگر مدت زمان اندازه گیری شده، کوتاه باشد یعنی باتری خراب شده است. طول عمر و دوام باتری تینو به نوع وکیوم و شرایط نگهداری آن بستگی دارد. از این رو، طول عمر و دوام باتری تینو بین 1 تا 5 سال می باشد.
باتری خودرو تینو
قیمت باتری خودرو تینو
قیمت محصولات آکو باتری به نسبت برندهایی که در بازار عرضه شده است، متنوع می باشد. محصولات آکو باتری با سه برند تینو، کارپیل و هایپیل در بازار موجود هستند. قیمت باتری خودرو تینو بسته به شرایط مختلف دارای نوسان می باشد. از جمله عوامل موثر بر قیمت باتری خشک تینو می توان به نرخ ارز اشاره کرد. نرخ ارز، بیشترین تاثیر را بر روی قیمت باتری های خشک دارد. نوسانات نرخ ارز یا افزایش و کاهش قیمت دلار بر روی قیمت باتری تاثیر می گذارد. هر چند افزایش نرخ ارز بر روی قیمت باتری های خشک تاثیر دارد ولی کاهش نرخ ارز، تاثیر چندانی بر محصولات داخلی و خارجی ندارد.
یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت باتری خودرو تینو، قیمت جهانی سرب می باشد. سرب، اصلی ترین ماده اولیه در ساخت باتری خشک است. با افزایش قیمت جهانی سرب، قیمت باتری خشک تینو هم افزایش می یابد. از دیگر عوامل موثر بر قیمت باتری خشک تینو می توان به قیمت آمپر باتری اشاره کرد. قیمت محصولات آکو باتری بسته به آمپر باتری متفاوت می باشد. از این رو، هر چه آمپر باتری خشک بالاتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد بود. کیفیت محصولات و گارانتی طولانی مدت بر قیمت باتری های خشک تاثیر می گذارند. کیفیت محصولات آکو باتری نسبت به سایر برندها تضمین شده است. از طرفی، گارانتی طولانی مدت محصولات آکو باتری تضمین کننده طول عمر و دوام آن ها می باشد.
تاریخ تولید و مدت گارانتی هم بر روی قیمت باتری خودرو تینو تاثیر می گذارند. محصولات آکو باتری تولید داخل هستند. از این رو، کلیه محصولات از تاریخ تولید روز برخوردار می باشند. در کل، قیمت باتری خودرو تینو نسبت به سایر باتری های خودرویی مقرون به صرفه می باشد.
باتری خشک تینو
معرفی برند آکو باتری
گروه صنعتی آکو باتری با تحلیل عرضه و تقاضای بازار هدف، شرایط بازار داخلی را بررسی می کند. با بررسی شرایط بازار داخلی می توان نیاز و آینده بازار را پیش بینی کرد. گروه آکو باتری در تلاش است تا خطوط پیشرفته تولید را در زمینه ساخت باتری های خودرویی صنعتی راه اندازی کند. هر چند تا به امروز این گروه صنعتی توانسته انواع باتری های خودرویی تولید نماید ولی در نظر دارد تا میزان تولیدات خود را افزایش دهد. از تولیدات برند آکو باتری می توان به برندهای Hipile (هایپیل)، Tinoo (تینو) و Carpile (کارپیل) اشاره کرد. از دیگر تولیدات گروه صنعتی آکو باتری می توان به باتری های یو پی اس با برندهای UFO و ZICO اشاره نمود.
گروه صنعتی آکو باتری در استان های مختلفی، نمایندگی و دفاتر پخش دارد. از این رو، امکان بهره مندی از خدمات پس از فروش برای کلیه مشتریان در سراسر ایران فراهم شده است. برند آکو باتری در حوزه صادرات به سایر کشورها فعال می باشد. علاوه بر این ها، برند آکو باتری با خودروسازان بزرگ داخلی اعم از سایپا و سهند خودرو همکاری دارد. گروه آکو باتری در تلاش است تا ماشین آلات خود را بروز کند و فرآیند تولید باتری های خودرویی را بهبود ببخشد. در ساخت انواع باتری خودرو تینو از تکنولوژی سافت اکسپند متال استفاده شده است. باتری های خودرویی آکو باتری جزو باتری های سیلد هستند و نیازی به نگهداری Maintenance Free یا SMF ندارند.
ناگفته نماند که کلیه محصولات آکو باتری دارای چشمی یا iMagic هستند. از این رو، وضعیت انواع باتری خودرو تینو را می توان در سه رنگ سبز، سفید و مشکی مشاهده کرد. رنگ سبز نشان دهنده سلامت باتری، رنگ سفید به معنای پایان عمر باتری و رنگ مشکی نشان دهنده نیاز باتری به شارژ مجدد می باشد.
خرابی باتری خودرویی
پیش تر نحوه بررسی سلامت باتری خودرو تیو شرح داده شد. در صورتی که باتری خودرو خراب شود، استارت خوردن خودرو با مشکل انجام می شود. کم نور شدن چراغ های خودرو از دیگر نشانه های خرابی باتری می باشد. زمانی که باتری به صورت کامل خراب شود، دیگر توان تامین برق خودرو را نخواهد داشت. خودرو استارت نمی خورد و بایستی آن را تعویض کرد. طول عمر و دوام باتری خودرو تینو نسبت به سایر باتری های موجود در بازار بیشتر می باشد.
بررسی سلامت باتری تینو